Glasbewassing Particulieren

De glazenwasser is in het straatbeeld een bekende verschijning. Vaak zien we hen aan de slag met een ladder voor het bewassen van een particuliere woning. Radstaat Schoonmaakbedrijf doet ook aan particulier glasbewassing, zowel boven als beneden.

Het wassen van ramen aan de buitenzijde houdt niet alleen het raamwerk in, ook worden de kozijnen en vensterbanken afgenomen, zodat uw houtwerk er optimaal uit blijft zien. Ook bieden wij nog andere diensten aan zoals bijvoorbeeld het schoonmaken van dakgoten of kunstofplaten (daklijsten).

Ook grote hoogte is geen probleem. Heeft u een speciaal verzoek of heeft u objecten waar u moeilijk bij komt. Bijvoorbeeld glaserker of dakkapels,etc. Door middel van een hoogwerker of telescoopglasbewassing kunnen wij overal bij uw woning terecht, ook op moeilijke plekken.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het reinigen van al uw houtwerk rondom het huis. Zoals, daklijsten, onderkant dakgoten, garagedeuren, gevelbeplating enzovoort. Als u regelmatig uw houtwerk laat reinigen gaat uw verfwerk langer mee en bespaart u op uw schilderkosten. Daarnaast controleren wij gelijktijdig of uw schilderwerk nog in goede staat is.


Wilt u meer informatie over diverse vormen van glasbewassing? Neemt u dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Radstaat is zichtbaar anders.

ONZE KLANTEN